Dit logo

Et midlertidigt farvel til fangenhornfisk.dk


Kære brugere af fangenhornfisk.dk,

Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke min dybeste taknemmelighed for alle jer, der har benyttet jer af denne side. Jeres støtte og engagement har betydet utrolig meget for mig.

Som I måske ved, er siden drevet privat og uden nogen form for økonomisk støtte eller indkomst. På det seneste har jeg oplevet en stigende interesse og brug af siden, hvilket har resulteret i omkring 1000-2000 daglige besøgende. Det er både overvældende og fantastisk at se, hvor stor en interesse der er for min hjemmeside.

Desværre har denne stigende interesse også betydet øgede omkostninger. For at kunne udforme fangstkortet for hver bruger, udstedes API-kald til Google, og disse api kald koster penge hver gang hjemmesiden indlæses. På nuværende tidspunkt er disse omkostninger blevet så høje, at jeg ikke længere har råd til at holde siden kørende. Det er med stor beklagelse, at jeg derfor må trække stikket og lukke siden pr. dags dato.

Men frygt ikke, for jeg er allerede i gang med at arbejde på en løsning, der forhåbentlig kan få siden op at køre igen på en mere økonomisk bæredygtig måde. Selvom det gør ondt at skulle sige farvel for nu, vil jeg kæmpe hårdt for at få siden tilbage næste år.

Endnu en gang tak for jeres støtte og forståelse. Selvom dette er et midlertidigt farvel, håber jeg at kunne byde jer velkommen tilbage til siden næste år - 2024.

Med venlig hilsen,

Mads Sørensen

Vi vil gerne informere dig, når hjemmesiden atter er tilgængelig og operationel. Ønsker du at modtage en besked i dette tilfælde?

Venligst udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig vores beskedtjeneste.